Fitnesstrainer A NLactief

OPLEIDING FITNESSTRAINER A

De meest gevraagde opleiding in de fitnessbranche

Inschrijven voor de opleiding


8,7

Klantscore

95% 

Slaagt

>10 jaar 

Praktijkervaring

Fitnesstrainer A opleiding branchediploma

Bij Mifit Academy kun je als startende trainer de Fitnesstrainer A-opleiding volgen. Deze opleiding wordt aangeboden in samenwerking met Sport Opleidingen Nederland. Deze opleiding biedt de mogelijkheid om te werken in sportscholen en kleine groepen te begeleiden. Met 8 lesdagen en een gerichte focus op essentiële vaardigheden, leg je een solide basis voor een veelbelovende carrière als fitnesstrainer. Bij Mifit Academy onderscheiden we ons van de concurrentie door het bieden van opleidingen van uitstekende kwaliteit. Maar wat maakt ons precies anders dan de rest?

Opleidingsbrochure downloaden

De opleiding in het kort

Onze Fitnesstrainer A opleiding biedt uitgebreide kennis en vaardigheden voor succes in de fitnesswereld. Met kleine klassen zorgen we voor persoonlijke aandacht en interactie. Je leert alles over trainingstechnieken, anatomie, fysiologie en meer. Onze ervaren professionals begeleiden je met hun waardevolle expertise. We bieden een optimale leeromgeving waar vragen en inzichten gedeeld kunnen worden. Kies voor een inspirerende opleiding en groei uit tot een succesvolle fitnesstrainer.

 • Kleine klassen
 • Praktijkgerichte opleiding
 • Ervaren docenten
 • Branche erkend NLactief diploma

Dit is wat studenten zeggen

Ik had een hele fijne ervaring met de fitnesstrainer A opleiding, de lessen waren alles behalve saai! Dit kwam door de afwisseling tussen theorie als praktijk. Erg leerzaam! ★★★★★

Quinty Zwaan
De kwaliteit van de lessen was erg goed, wel een hoog tempo. Dit was even wennen. Maar hierdoor heb ik in een korte periode ontzettend veel geleerd! 

★★★★

Noëmi Lamp

Wat leer ik tijdens de opleiding tot fitnesstrainer A?

Tijdens de opleiding fitnesstrainer A doe je uitgebreide kennis op over de menselijke anatomie en fysiologie, trainingsleer, blessurepreventie en voedingsleer. Onze opleiding is opgebouwd uit verschillende modules die elk belangrijk aspect van het vak behandelen. Dit stelt je in staat om een brede basis te leggen en je te specialiseren in specifieke interessegebieden.

 • Leer hoe je effectieve trainingsschema's kunt opstellen
 • Leer hoe je mensen kunt motiveren en coachen
 • Leer hoe je een veilige en professionele omgeving kunt creëren
Opleidingsbrochure downloaden

Hoe ziet de opleiding eruit?

In 4 maanden neem je om de week deel aan de live lesdagen met de juiste voorbereiding in het online leerplatform. Je krijgt tijdens de live lesdagen intensieve begeleiding van professionele docenten en succesvolle ondernemers. Ga direct na het behalen van je diploma aan de slag als fitnessinstructeur. Sportscholen staan op dit moment te springen om goede trainers!

Blended learning

Met het boek en in de online leeromgeving bereid jij je voor op de live lesdagen. De theorie wordt in de 8 live lesdagen vertaald naar de praktijk.

Stage

Tijdens de opleiding loop je 1 dagdeel per week stage. Je voert op je stageplaats onder begeleiding van je stagebegeleider vijf opdrachten uit. 

Examen

Het examen bestaat uit 3 onderdelen:

1. het theorie examen.
2. stagebeoordeling
3. het praktijkexamen.

8

Live lesdagen

10

Maximaal aantal deelnemers

10 uur

studiebelasting per week

€1250,-

Kosten

Delft

Locatie lesdagen

Vooropleiding

Niet verplicht

Uitstapniveau

MBO niveau 3

Blended onderwijs

Onderwijsvorm
Logo NLactief
€ 1250,-

Wat is de investering van de opleiding?

We geloven sterk in transparantie en willen ervoor zorgen dat je precies weet waar je aan toe bent, zonder verrassingen. Daarnaast bieden we ook een 'Niet goed, geld terug'-garantie, zodat je met vertrouwen aan de opleiding kunt beginnen, wetende dat je te allen tijde kunt rekenen op onze kwaliteit en ondersteuning.

 • Download de opleidingsbrochure

  Klaar voor de volgende stap?

  Bij Mifit Academy ben je aan het juiste adres voor een hoogwaardige Fitnesstrainer A opleiding. Onze ervaren professionals, persoonlijke aandacht in kleine klassen en praktijkgerichte benadering maken ons de beste keuze voor jouw opleiding. Ben jij klaar om je passie voor fitness om te zetten in een succesvolle carrière? Schrijf je dan nu in en zet de volgende stap naar jouw toekomst als fitnessprofessional.