Over ons

ONTDEK DE MIFIT ACADEMY

MEET THE PRO'S

Missie

We geloven dat iedereen in staat is om persoonlijk te groeien op het gebied van fysieke en mentale gezondheid en succesvol te ervaren in het zakelijk en persoonlijk leven. 


Groei is voor ons een breed begrip dat zich niet beperkt tot het vergaren van kennis en vaardigheden, maar ook het vermogen om zijn/haar manier van denken en kijken naar de wereld te transformeren. Bij de Mifit Academy werken we elke dag met toewijding en nieuwsgierigheid aan de persoonlijke groei van onze studenten als onze eigen groei als professionals.

MEET THE PRO'S

Roos van der Hoeven

FOUNDER – DOCENT

Evert Vrijhof

FOUNDER – DOCENT

Jim Schild

FOUNDER – DOCENT

Ons onderwijs

Fitnesstrainer A opleiding NLactief

Fitnesstrainer A

Het meest gevraagde fitnessdiploma van Nederland.

PT PRO EREPS level 4

Personal Trainer PRO

Totaal pakket: training, voeding, mindset en business.

Masterclass

Masterclass

Inhouse masterclass voor gyms en studio's.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Kai van Dorp
Voordat ik aan de PT PRO opleiding begon heb ik al een hele hoop andere PT-opleidingen gevolgd. Hierin merkte ik dat er erg veel theoretisch les gegeven werd. Maar in de praktijk bleek vaak dat de geleerde stof moeilijk toepasbaar was omdat hier tijdens de opleidingen weinig aandacht aan werd besteed.

 ★★★★★

Review van Kai van Dorp
Ms. Nameless
Add Your Stars
Sven Kooi
Wat mij aantrok waren de 4 verschillende componenten. Een pro worden in zowel training, voeding mindset en business. Ja, ik had zelf wel al ervaring met trainen, maar mijn eigen ervaring en passie vertalen naar resultaten bij klanten is even een ander verhaal. Door de Mifit Academy heb ik mij kunnen ontwikkelen als trainer en persoon.

★★★★

sven-kooi review
Ms. Nameless
Add Your Stars
Quinty Zwaan
Ik had een hele fijne ervaring met de fitnesstrainer A opleiding, de lessen waren alles behalve saai! Dit kwam door de afwisseling tussen theorie als praktijk. Erg leerzaam! ★★★★★
Ms. Nameless
Add Your Stars