PERSONAL TRAINER PRO

WORDT EREPS LEVEL 4 GECERTIFICEERDE TRAINER

8,7

Klantscore

87% 

Slaagt

>10 jaar 

Praktijkervaring

PERSONAL TRAINER PRO OPLEIDING

Voor trainers die hun kennis en vaardigheden willen verdiepen, hebben we de PT PRO-opleiding ontwikkeld. Deze opleiding biedt een allesomvattend pakket waarin training, voeding, mindset en business centraal staan. Met 12 lesdagen die verschillende aspecten behandelen, bieden we jou de mogelijkheid om als professional in personal training je volledige potentieel te bereiken.

  • 12 live lesdagen
  • Totaalpakket: training, voeding, mindset en business
  • EREPS level 4 trainer worden

Opleidingsbrochure downloaden

De opleiding in het kort

Onze Personal Trainer PRO opleiding is ontworpen om je voor te bereiden op een succesvolle carrière als personal trainer. Tijdens de opleiding krijg je een uitgebalanceerde combinatie van theoretische kennis en praktische vaardigheden. Onze ervaren docenten, met een schat aan ervaring als trainers, coaches en ondernemers, begeleiden je gedurende het hele traject. Ze zijn toegewijd aan jouw succes en zetten zich vol passie in om je te helpen groeien.

  • Kleine klassen
  • Online leeromgeving
  • Europees erkende opleiding 

Dit is wat studenten zeggen

Voordat ik aan de PT PRO opleiding begon heb ik al een hele hoop andere PT-opleidingen gevolgd. Hierin merkte ik dat er erg veel theoretisch les gegeven werd. Maar in de praktijk bleek vaak dat de geleerde stof moeilijk toepasbaar was omdat hier tijdens de opleidingen weinig aandacht aan werd besteed.
 ★★★★★
Review van Kai van Dorp


Kai van Dorp
Wat mij aantrok waren de 4 verschillende componenten. Een pro worden in zowel training, voeding mindset en business. Ja, ik had zelf wel al ervaring met trainen, maar mijn eigen ervaring en passie vertalen naar resultaten bij klanten is even een ander verhaal. Door de Mifit Academy heb ik mij kunnen ontwikkelen als trainer en persoon.

★★★★

sven-kooi review
Sven Kooi

Wat leer ik tijdens de opleiding?

Na afronding van de Personal Trainer PRO opleiding beschik je over een breed scala aan competenties. Je hebt een grondig begrip van anatomie en fysiologie, waardoor je de menselijke beweging beter kan begrijpen. Daarnaast kun je individuele trainingsprogramma's ontwerpen op basis van specifieke doelen en behoeften van je klanten. Je hebt de vaardigheden om effectieve trainingssessies te geven en klanten te motiveren en te coachen. Ook kun je voedingsadvies geven en strategieën ontwikkelen om je eigen personal training business te laten groeien.

  • Jij leert hoe je persoonlijke trainingsprogramma's kunt opstellen
  • Jij leert klanten te coachen op een duurzame gedragsverandering
  • Jij leert hoe je een overvolle agenda creëert

Hoe ziet de opleiding eruit?

Je kan in 6 maanden op 4 componenten groeien naar complete competentie zodat jij zonder zorgen met klanten PT-trajecten kan starten en duurzame resultaten kan creëren. Met ons blended onderwijs (live lesdagen en online voorbereiding) kan je dankzij onze unieke startmethode alle theorie en tools wekelijks direct toepassen.

Blended learning

Dit is een combinatie van online leren en praktijkdagen. Je krijgt toegang tot ons online leerplatform, waar je lesmateriaal kunt bekijken, interactieve opdrachten kunt maken en contact kunt hebben met docenten en medestudenten. Daarnaast zijn er 12 praktijkgerichte lesdagen op onze locatie, waar je hands-on ervaring opdoet en persoonlijke begeleiding ontvangt. Deze combinatie zorgt voor een flexibele en effectieve leerervaring.
4-componenten

Totaalpakket

De opleiding is verdeeld in 4 componenten. Jij wordt een PRO in training, voeding, mindset en business. Dit samenspel is key in jouw succes als Personal trainer.  Na deze opleiding maak jij:

1. meer impact met maximale kwaliteit in duurzame verandering bij de klant. 
2. meer winst voor zichzelf door slim zijn bedrijf te runnen.
3. creëer jij een volle PT agenda met ambassadeurs.

Diploma

Je zult theorie en praktijk examens afleggen om je kennis en begrip van de lesstof te testen. Daarnaast zul je praktijkopdrachten uitvoeren waarbij je de geleerde vaardigheden in de praktijk brengt en beoordeeld wordt op je uitvoering. Deze praktijkopdrachten kunnen variëren van het ontwerpen van trainingsprogramma's tot het begeleiden van echte klanten. Na behalen van de examens ontvang jij het EREPS level 4 diploma. 

12

Live lesdagen

8

Maximaal aantal deelnemers

12 uur

studiebelasting per week

€2999,-

Kosten

Delft

Locatie lesdagen

Vooropleiding

Fitnesstrainer A 

Uitstapniveau

MBO niveau 4

Blended onderwijs

Onderwijsvorm

Download de opleidingsbrochure

European register of exercise professionals
€ 2999,-

Wat is de investering van de opleiding?

De investering voor de Personal Trainer PRO opleiding bedraagt 2999 euro. Deze kosten zijn nodig om hoogwaardige training en ondersteuning te bieden tijdens je opleiding. Bovendien is al het studie- en lesmateriaal inbegrepen bij de investering, waardoor je alles hebt wat je nodig hebt om succesvol de opleiding te voltooien. Voor meer informatie over de investering en financieringsmogelijkheden kun je contact met ons opnemen.

Klaar voor de volgende stap?

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten in je carrière als personal trainer? Schrijf je dan nu in voor de Personal Trainer PRO opleiding bij Mifit Academy. Met onze hoogwaardige opleiding, ervaren docenten en persoonlijke begeleiding leg je een stevige basis voor succes. Wacht niet langer en zet vandaag nog de eerste stap richting een bloeiende carrière als personal trainer. Schrijf je direct in!