OPLEIDING EMS trainer

Stap in de toekomst van fitness: Word een gecertificeerde EMS-trainer level 1 en 2

OPLEIDING EMS trainer

Stap in de toekomst van fitness: Word een gecertificeerde EMS-trainer level 1 en 2

8,7

Klantscore

95% 

Slaagt

>10 jaar 

Praktijkervaring

Opleiding tot EMS trainer

Bij Mifit Academy bieden we nu een aanvullende opleiding aan: de EMS Trainer Opleiding. Deze opleiding is een perfecte aanvulling voor elke fitnesstrainer die zijn of haar vaardigheden wil uitbreiden en een voorsprong wil nemen in de innovatieve wereld van EMS-training. Met een intensieve tweedaagse cursus, in samenwerking met Bodytec Studio, krijg je zowel theoretische kennis als praktische vaardigheden over EMS-training. Bij Mifit Academy streven we ernaar om de beste opleidingen in de fitnessindustrie aan te bieden. Maar wat maakt onze EMS Trainer Opleiding uniek en waarom zou je voor ons kiezen?

De opleiding in het kort

Onze EMS Trainer Opleiding is een uitgebreide cursus die je voorbereidt op succes in de wereld van EMS-training. Met een focus op praktijkervaring en diepgaande kennis, bieden we je de tools die je nodig hebt om een gecertificeerde EMS-trainer te worden. Je leert alles over de toepassingen van EMS, variaties in EMS-training en nog veel meer.

Een uniek aspect van onze opleiding is de praktijkstage. We begrijpen het belang van hands-on ervaring, en daarom werken we samen met Bodytec Studio om stageplaatsen te garanderen. Je krijgt de kans om je nieuwe vaardigheden in de praktijk te brengen en waardevolle ervaring op te doen in een echte EMS-trainingsomgeving.


 • Garantie op stageplaatsen bij Bodytec Studio
 • Combinatie van EMS Level 1 en Level 2 in één opleiding
 • Twee volle lesdagen voor intensieve en praktijkgerichte training
 • Officieel EMS-diploma na succesvolle afronding van de opleiding

Dit is wat studenten zeggen

Ik had een hele fijne ervaring met de fitnesstrainer A opleiding, de lessen waren alles behalve saai! Dit kwam door de afwisseling tussen theorie als praktijk. Erg leerzaam! ★★★★★

Quinty Zwaan
De kwaliteit van de lessen was erg goed, wel een hoog tempo. Dit was even wennen. Maar hierdoor heb ik in een korte periode ontzettend veel geleerd! 

★★★★

Noëmi Lamp

Wat leer ik tijdens de opleiding tot EMS trainer?

Tijdens de EMS Trainer Opleiding doe je uitgebreide kennis op over de toepassingen en mogelijkheden van EMS-training, de historie van EMS, en de regels voor veilig en effectief gebruik. Onze opleiding is opgebouwd uit verschillende modules die elk belangrijk aspect van EMS-training behandelen. Dit stelt je in staat om een brede basis te leggen en je te specialiseren in deze innovatieve trainingsmethode.

 • Leer hoe je de beginsituatie van deelnemers kunt beoordelen en hen op het juiste niveau kunt laten opbouwen
 • Leer de variaties in EMS-training kennen en hoe je deze kunt toepassen in je trainingssessies
 • Leer hoe je een veilige en professionele omgeving kunt creëren voor EMS-training

Hoe ziet de opleiding eruit?

Onze EMS Trainer Opleiding is ontworpen om flexibel en toegankelijk te zijn voor iedereen die geïnteresseerd is in het leren van deze innovatieve trainingsmethode. De opleiding kan op twee manieren gevolgd worden:

1. Als een stand-alone opleiding: Als je al een fitnessprofessional bent en je vaardigheden wilt uitbreiden met EMS-training, dan kun je ervoor kiezen om alleen de EMS Trainer Opleiding te volgen. Deze optie geeft je de mogelijkheid om je te specialiseren in EMS-training en je aanbod aan klanten te diversifiëren.

2. In combinatie met de Fitnesstrainer A Opleiding: Als je nieuw bent in de fitnessindustrie of als je je basisvaardigheden als fitnesstrainer wilt versterken, dan kun je ervoor kiezen om de EMS Trainer Opleiding te volgen in combinatie met onze Fitnesstrainer A Opleiding. Deze optie geeft je een uitgebreide basis in fitness training, evenals gespecialiseerde kennis in EMS-training.

Ongeacht welke optie je kiest, je zult profiteren van onze ervaren docenten, praktijkgerichte training, en de mogelijkheid om een officieel EMS diploma te behalen. Met onze EMS Trainer Opleiding, ben je klaar om je carrière in de fitnessindustrie naar een hoger niveau te tillen.

Live lesdagen 

Tijdens de 2 live lesdagen doe jij alle kennis op die nodig is om veilig en effectieve EMS trainingen aan te kunnen bieden. 

Stage

Tijdens de opleiding loop je 2 dagdelen stage. Je voert op je stageplaats onder begeleiding van je stagebegeleider een aantal opdrachten uit. 

Examen

Het examen bestaat uit 2onderdelen:

1. stagebeoordeling
2. het praktijkexamen.

2

Live lesdagen

10

Maximaal aantal deelnemers

10 uur

studiebelasting per week

€200,-

Kosten

Delft / Den haag

Locatie lesdagen

Vooropleiding

Niet verplicht

Uitstapniveau

MBO niveau 3

Blended onderwijs

Onderwijsvorm
€ 250,-
€ 200,-

Wat is de investering van de opleiding?

Bij Mifit Academy begrijpen we dat het investeren in je opleiding en carrière een belangrijke beslissing is. Daarom streven we ernaar om onze opleidingen betaalbaar en toegankelijk te maken voor iedereen die gepassioneerd is over fitness.

Voor onze EMS Trainer Opleiding is de investering momenteel slechts €200. Dit is een speciale aanbieding, afgeprijsd van de oorspronkelijke prijs van €250. Deze investering omvat de volledige tweedaagse opleiding, praktijkervaring, en de mogelijkheid om een officieel EMS diploma te behalen.

 • Klaar voor de volgende stap?

  Ben je klaar om je carrière in de fitnessindustrie naar een hoger niveau te tillen? Ben je enthousiast om de innovatieve wereld van EMS-training te ontdekken en je vaardigheden als trainer uit te breiden? Dan is onze EMS Trainer Opleiding de perfecte keuze voor jou.

  Bij Mifit Academy zijn we toegewijd aan het bieden van hoogwaardige opleidingen die je helpen om je doelen te bereiken. Met onze EMS Trainer Opleiding krijg je de kennis, vaardigheden en certificering die je nodig hebt om succesvol te zijn in de snelgroeiende wereld van EMS-training.

  Wacht niet langer. Neem de volgende stap in je carrière en schrijf je vandaag nog in voor onze EMS Trainer Opleiding. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en je te helpen om je potentieel te bereiken.